ХРАНИТЕЛНИ ВЕЩЕСТВА

ИЗГРАЖДАЩИ БЛОКЧЕТА ПРИ ХРАНЕНЕТО НА БЕБЕТО

Хранителни вещества

Майчиното мляко съдържа най-добрата комбинация от въглехидрати, белтъци, мазнини, витамини и минерали, които захранват Вашето растящо дете. Не след дълго вашето бебе ще взима много от основните хранителни вещества от твърдата храна. В тази секция ще намерите всичко, за което е добре да знаете за необходимите градивни елементи, нужни да съградят вашето дете силно и здраво.

Въглехидрати, белтъци и мазнини

Майчиното мляко съдържа най-добрата комбинация от въглехидрати, белтъци, мазнини, витамини и минерали, които захранват Вашето растящо дете.

Read More

Вода, фибри и соли

Кърмените бебета обикновено получават достатъчно вода от млякото на майката.

Read More

Пробиотици: мода или здраве?

Вътрешна екосистема е здравословна, когато червата на вашето бебе имат подходящ баланс на полезна микрофлора (добри бактерии и полезни дрожди - пробиотици).

Read More

20 изключително питателни бебешки храни

Има много здравословни храни, подходящи за бебето, но тези 20 изключително питателни бебешки храни се препоръчват от много специалисти по хранене.

Read More

Вкусни домашни броколи за бебето – съвети и рецепти

Тези рецепти за вкусни домашни броколи за бебето и насоки за въвеждане на броколи ви показват как и кога да включите тази суперхрана в диетата на бебето си.

Read More

Забранени бебешки храни – кои да избягваме?

Още през 2008 г., е имало много „забранени бебешки храни“, които педиатрите препоръчват да не се консумират от бебето, докато не достигне определена възраст.

Read More

Хранителни алергии: Кога да се тревожим?

Хранителни алергии и бебешка храна - научете повече за тях и как да идентифицирате храните, които могат да причинят алергии.

Read More

Въвеждане на пшеница и глутен на вашето бебе. Пшенична алергия

Пшеницата, заедно с млечните продукти, е една от най-объркващите храни, които представяме на нашите бебета.

Read More

БЮЛЕТИН

Абонирайте се за бюлетина на Babyfoodpedia!

СВЪРЖЕТЕ СЕ С НАСSend this to a friend