КАТЕГОРИЯ

13-18 месеца

Подправки за бебето – добавяне към домашните бебешки храни

Когато правите домашна бебешка храна, можете да експериментирате с различни вкусове и текстури за вашето бебе и най-доброто е, че имате възможност да използвате по-голямо разнообразие от съставки…

Виж още

Кога и как да въведем ягоди на бебе

Между красивия си цвят, сладкия вкус и невероятното хранително съдържание, ягодите са любими плодове за мнозина. Сигурни сте, че бебето ви ще ги заобича, но преди да ги въведете в диетата му, има няколко неща, които трябва да знаете.   Горските плодове, включително ягодите, могат да бъдат богат източник на витамини и минерали. Но тъй …

Виж още

Яйца за бебето и холестерол – факти и рецепти

Яйца за бебето и холестерол. Научете повече за това, кога бебето ви може да яде жълтъци от яйца или цели яйца и някои идеи за вкусни бебешки рецепти.

Виж още

8 най-добри храни за стимулиране на имунната система на бебето

Тези 8 храни за стимулиране на имунната система са подходящи не само за бебето, но и за Вас. Добра идея е да ги включите в диетата на бебето си редовно.

Виж още

Забранени бебешки храни – кои да избягваме?

Още през 2008 г., е имало много „забранени бебешки храни“, които педиатрите препоръчват да не се консумират от бебето, докато не достигне определена възраст.

Виж още

Вкусни домашни броколи за бебето – съвети и рецепти

Тези рецепти за вкусни домашни броколи за бебето и насоки за въвеждане на броколи ви показват как и кога да включите тази суперхрана в диетата на бебето си.

Виж още

4 дневното правило

„4 дневното правило“ е наистина лесен начин да се проверят възможните реакции към нови храни, като хранителна чувствителност или хранителни алергии.

Виж още

Кърмата и предпочитанията за бебешка храна

Предпочитанията за вкус започват да се оформят много преди първото опитване на твърда храна.

В тази статия ще Ви запозная с някои интересни и малко известни ефекти на кърмата и предпочитанията за бебешка храна и развитие на детето.

Виж още

БЮЛЕТИН

Абонирайте се за бюлетина на Babyfoodpedia!

СВЪРЖЕТЕ СЕ С НАСSend this to a friend