ХРАНЕНЕ

ВСИЧКИ СТАТИИ ЗА ХРАНЕНЕТО НА ВАШЕТО ДЕТЕ

Соево адаптирано мляко – защо може да бъде опасно?

Днешното поколение деца може да се нарече поколение А, където “А” означава алергии. Хранителните непоносимости от всякакъв вид се проявяват най-често още в самото начало, когато кърмачето показва алергия към търговското адаптирано мляко.

Read More

Подправки за бебето – добавяне към домашните бебешки храни

Когато правите домашна бебешка храна, можете да експериментирате с различни вкусове и текстури за вашето бебе и най-доброто е, че имате възможност да използвате по-голямо разнообразие от съставки...

Read More

Кога и как да въведем ягоди на бебе

Между красивия си цвят, сладкия вкус и невероятното хранително съдържание, ягодите са любими плодове за мнозина. Сигурни сте, че бебето ви ще ги заобича, но преди да ги въведете в диетата му, има няколко неща, които трябва да знаете.   Горските плодове, включително ягодите, могат да бъдат богат източник на витамини и минерали. Но тъй ...

Read More

Ново лого на Babyfoodpedia

Здравейте,     От днес, 1-ви юни, празникът на нашите деца, Babyfoodpedia си има ново лого!   Мога да се похваля с развитието на Babyfoodpedia, като направих една важна крачка – промяна визията на логото. Ще видите новия облик навсякъде, където се намираме публично, като уеб сайтa, Facebook и Instagram.     Някой ми беше ...

Read More

Запек при бебето – причини, съвети и решения

Вашето бебе не е имало изхождане за 3 или повече дни – нормално ли е това или има запек?   Редки изхождания на бебето и изпражненията му са твърди и сухи – нормално ли е това или е запек?   Намерете отговори на тези въпроси и научете всичко за запек при бебето.   Има много ...

Read More

Колко трябва да яде бебето? Кратко ръководство

Колко трябва да яде бебето ми? Кратко ръководство по месеци за количеството кърма, адаптирано мляко и храна, от които се нуждае бебето ви, докато расте!

Read More

Лактозна непоносимост при бебето

Лактозна непоносимост е невъзможността за смилане на лактозата. Истинската лактозна непоносимост е много рядка при бебетата, тъй като кърмата (която е пълна с лактоза) е биологично нормална храна.

Read More

Хранене на бебето при поискване – защо е по-добре?

Хранене на бебето при поискване и защо тази стратегия е по-добра. Дали храненето по график вече не се разглежда като толкова ефективно и естествено?

Read More

Яйца за бебето и холестерол – факти и рецепти

Яйца за бебето и холестерол. Научете повече за това, кога бебето ви може да яде жълтъци от яйца или цели яйца и някои идеи за вкусни бебешки рецепти.

Read More

8 най-добри храни за стимулиране на имунната система на бебето

Тези 8 храни за стимулиране на имунната система са подходящи не само за бебето, но и за Вас. Добра идея е да ги включите в диетата на бебето си редовно.

Read More

БЮЛЕТИН

Абонирайте се за бюлетина на Babyfoodpedia!

СВЪРЖЕТЕ СЕ С НАСSend this to a friend