Общи условия

Общи условия

 

Добре дошли в нашия уебсайт.

 

Ако продължавате да разглеждате и използвате този уебсайт, вие се съгласявате да спазвате и сте обвързани със следните условия за ползване, които заедно с нашата политика за поверителност уреждат отношенията на Babyfoodpedia с вас. Ако не сте съгласни с която и да е част от настоящите Общи условия, моля, не използвайте нашия уебсайт.

 

Терминът „Babyfoodpedia“ или „нас“ или „ние“ се отнася до собственика на уебсайта, чието седалище е 1407 София, ул. Страцин 11. Терминът „Вие“ се отнася за потребителя на нашия уебсайт.

 

Използването на този сайт е предмет на следните условия:

 

Съдържанието на страниците на този уебсайт е само за ваша обща информация и употреба. Той подлежи на промяна без предизвестие. Този уебсайт използва „бисквитки“ за наблюдение на предпочитанията за сърфиране. Ако разрешите използването на „бисквитки“, може да се съхранява лична информация за използване от трети страни.

 

Нито ние, нито трети страни предоставят гаранция за точността, навременността, ефективността, пълнотата или пригодността на информацията и материалите, намерени или предлагани на този сайт за определена цел. Вие приемате, че тази информация и материали могат да съдържат неточности или грешки и изрично изключваме отговорност за такива неточности или грешки в максималната степен, разрешена от закона.

 

Използването на каквато и да било информация или материали на този сайт е изцяло на ваш собствен риск, за което няма да носим отговорност. Ваша отговорност е да гарантирате, че всички продукти, услуги или информация, достъпни чрез този сайт, отговарят на вашите специфични изисквания.

 

Този уебсайт съдържа материали, които са собственост на или са лицензирани за нас. Тези материали включват, но не се ограничават, дизайна, оформлението, вида, външния вид и графиките. Възпроизвеждането е забранено, освен в съответствие със закона за авторски права, което е част от настоящите Общи условия.

БЮЛЕТИН

Абонирайте се за бюлетина на Babyfoodpedia!

СВЪРЖЕТЕ СЕ С НАСSend this to a friend